top of page

TRENERI

Đorđe Plazinić.jpg

Đorđe Plazinić

 Đorđe dolazi iz sveta plivanja, gde je svoje sportske dane započeo u PK „Užice“ za koje je osvojio preko 70 medalja za 7 godina treniranja. LJubav prema vodi i aktivnostima na vodi pokazuje time što je dugogodišnji spasilac i član Nacionalnog tima Crvenog krsta Srbije u poplavama. Nosilac je Časnog krsta na Bogojavljenjskom plivanju u više mesta po Srbiji. Đorđe je trener u  našem klubu već  5 godina.

Nikola-Gacic.png

Nikola Gačić

Uživajući u plivanju, samo dok je na moru, Nikola nije imao ambicije da trenira. Uz svoju braću je išao na plivanje kako bi im pravio društvo. Pubertetski period i odraz plivanja na psiho-fizički razvoj dovodi do shvatanja svih prednosti koje donosi plivački svet. Počinje da radi sa decom u okviru letnjih škola plivanja, postaje spasilac na vodi, upisuje „Fakultet za sport i fizičko vaspitanje“ i pokreće intezivnu priču oko razvoja klubskog sporta u plivanju.

LJubav i odgovornost prema deci pre svega kao pedagoga, su njegove glavne vodilje u obučavanju.

Vanja Rajčić.jpg

Vanja Rajčić

Od 5.godine se aktivno bavila sportskom gimnastikom A kategorije. Zatim sam prešla i paralelno trenirala triatlon u kome sam se zadržala do danas. Plivačkim maratonima je posebnu pažnju posvećivala.  Osvajala je medalje u oba sporta i maratonima  od kojih bi Vanja izdvojila zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu u triatlonu 2013.godine kao i učešće na Svetskom prvenstvu u čirlidingu održanom u Orlandu 2017.

Kristina Nedeljković.jpg

Kristina Nedeljković

U nadi da njen veseo i nemiran duh usmere na prave vrednosti i pravilan rast i tazvoj, Kristinini roditelji su je upisivali na razne aktivnosti među kojima se našla jedna jedina koja je držala nejnu pažnju. Bila je to škola plivanja. Kako je tehniku i sve stilove vrlo brzo savladala, odlučila se da isproba sebe i u umetničkom plivanju. Kako su godine odmicale, Kristina je postala članica Reprezentaacije Srbije u umetničkom plivanju koje je aktivno trenirala do svoje 20.godine. Završila je osnovnu obuku i licencirani je trener umetničkog plivanja. U skaldu sa svojim duhom , dalje obrazovanje je nastavila na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerzieta u Beogradu. Član je Crvenog krsta Srbije , bavi se spasilaštvom na vodi. Kristina je trener u PK „ Slobodan stil“ od 2016.godine.

Vuk Filipović.jpg

Vuk Filipović

Diplomirani je profesor je Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje na smeru Rekreacije sa osnovama medicine

Sportom se bavi celog života, gde košarka zauzima najduži period od 10 godina.Trenirao je fudbal, vaterpolo, aikido, tenis i plivanje što mu daje široku sportsku i trenažnu bazu. Deca mu najviše prijaju bez obizra iz kog sporta dolaze, jer njihova pozitivna energija je ono što njemu najviše prija i motiviše ga.

bottom of page